Kik vagyunk?


Az Xplode Gain Nutrition fő célja, hogy valamennyi fitness teremnek, szakboltnak, webshopnak, szakedzőnek alacsony beszerzési árakat biztosítson. Ügyfélközpontú szemléletünk, szolgáltatásainak vevőinkre szabott megoldásaiban teljesedik ki. Sikerünk titka, hogy az üzleti partnereink stabil árakkal kalkulálhatnak így a magas haszonkulcs meghatározásával nagyobb bevételre tesznek szert, szemben más gyártók beszerzési áraival. Ezért mindent megteszünk, hogy megértsük partnereink gondolkodását, üzletmenetét, hogy szolgáltatásainkat ennek megfelelően alakítsuk ki. Az év valamennyi napján ennek szellemében dolgozunk.

Elkötelezettek vagyunk partnereinkkel szemben, ezért fontosnak tartjuk, hogy a kiváló minőségű termékeink segítségével jó szellemi és fizikai állapot elérését és fenntartását biztosítsuk. Mindenekelőtt fontos célunk a kölcsönös üzleti haszon, üzletfeleinket egyenrangú partnerként kezeljük és felelősséget vállalunk üzleti döntéseinkért.

Miért rendeljen tőlünk?

- Stabil, alacsony árak mellett magas minőséget garantálunk a piacon

- Ingyenes szállítással, garanciával, táplálék-kiegészítő tanácsadással

- Nincs meghatározott kötelező minimális rendelési mennyiség

- Területi képviselőnk több éves szakmai tapasztalattal segíti az Önök munkáját

- Cégünk több mint 20 éve meghatározó szerepet tölt be a táplálék-kiegészítők értékesítése területén

- Számos referenciával rendelkezünk a magyar és a külföldi piacon egyaránt

- Minden egyes táplálék-kiegészítőnk Magyarországi szerződéses gyártókkal készítettjük, bevizsgált génmanipulált mentes, az Európai szabályoknak megfelelnek, az IBA élelmiszer ipari hivatal által beregisztrált ISO minősítéssel rendelkeznek, valamint a termékeink minőségét és megbízhatóságát az ANAD anti-dopping mentessége alátámasztja!